TACCO INDLÆG - Stens Læderhandel, alt til skoens pleje og føddernes glæde

Gå til indhold

TACCO INDLÆG

katalog detail

Denna sidan finns ochså på svensk. klicka flaggan             

113 BAG STOP
Selvklæbende. Brugsanvisning : fjern beskyttelsesfolien, klæb fast på den glatte taskerem. BAG STOP er bøjelig.

Tilføj
503 DIABETO PED
Den specielt formede indlægssål aflaster foden på de følsomme områder. Reducerer ømheden af trykket der opstår ved hvert skridt. De særlige ortopædiske elementer er velegnet til at afhjælpe skader i foden,  opstået i forbindelse med diabetes.
Tilføj
600 TACCOSLIP
Taccoslip er en hæleslip af blødt velourlæder. Hælen holdes fast i skoen. Den forhindrer, at hælen glider op af skoen. Yderligere forebygger det bløde læder trykmærker fra skoen. Taccoslip er selvklæbende.

Leveres i Display med 100 stk.
Leveres i poser med 10 stk.

Leveres lys grå eller sort
Tilføj
600-1 TACCO SLIP DISPLAY
Taccoslip er en hæleslip af blødt velourlæder. Hælen holdes fast i skoen. Den forhindrer, at hælen glider op af skoen. Yderligere forebygger det bløde læder trykmærker fra skoen. Taccoslip er selvklæbende.
Tilføj
602 TACCOFIX COGNAC
Taccofix er en komfortabel hælekile med RelaxFlex-funktion og en overfl ade af økologisk Cognacfarvet fåreskind. Kilen løfter og polstrer fodens hæl. Taccofix er selvklæbende.

Leveres i æske

Tilføj
602 TACCOFIX NATUR
Taccofix er en komfortabel hælekile med RelaxFlex-funktion og en overfl ade af økologisk naturfarvet læder. Kilen løfter og polstrer fodens hæl. Taccofix er selvklæbende.

Leveres i pose

Tilføj
602-16 TACCOFIX BLACK
Taccofix er en komfortabel hælekile med RelaxFlex-funktion og en overflade af økologisk sortfarvet læder. kilen løfter og polstrer fodens hæl. Taccofix er selvklæbende.

Leveres i æske
Tilføj
606 TACCOLETTE
Taccolette er et blødt forfodsindlæg med RelaxFlex-funktion (2) og en overfl ade af økologisk forædlet fårelæder (1). Indlægget forhindrer, at foden uforvarende glider fremad i åbne sko eller sko med høje hæle. Taccolette er selvklæbende.


UNISIZE
Tilføj
606-16 TACCOLETTE BLACK
Taccolette er et blødt forfodsindlæg med RelaxFlex-funktion (2) og en overfl ade af økologisk forædlet fårelæder (1). Indlægget forhindrer, at foden uforvarende glider fremad i åbne sko eller sko med høje hæle. Taccolette er selvklæbende.

UNISIZE
Tilføj
607 TACCOFIT DRÅBE
Taccofit er en nyreformet pelotte med RelaxFlex-funktion og en overflade af økologisk forædlet kalvelever. Pelotten understøtter svangen, især ved nedsunken forfod eller hulfod. Pelotten forebygger trætte fødder og polstrer fodballeområdet. Taccofit er selvklæbende.

Leveres i æske
Tilføj
608 TACCOFIT T-FORM
Taccofit er en T-formet pelotte med RelaxFlex-funktion og en overflade af økologisk forædlet kalvelæder. Pelotten understøttersvangen, især ved nedsunken forfod eller hulfod. Pelotten forebygger trætte fødder og polstrer fodballeområdet. Taccofit er selvklæbende.

Leveres i æske
Tilføj
612 CITY
Tacco City er en helsål med en overflade af økologisk forædlet fårelæder med hudvenlig natur-specielgarvning. Sålens underside af ægte kork sørger for et behageligt og naturligt miljø i skoen. De naturlige materialer af høj kvalitet bevirker, at skoen kan ånde.
Tilføj
613 LUXUS COGNAC
Tacco Luxus er en helsål med en overflade af økologisk forædlet fårelæder og et blødt RelaxFlex-funktionslag.Aktivt kul absorberer lugten og forebygger dårlig lugt fra fodsved. Tacco Luxus er meget tynd og passer i enhver sko.

Leveres i pose

Tilføj
613 LUXUS NATUR
Tacco Luxus er en helsål med en overflade af økologisk naturfarvet læder og et blødt RelaxFlex-funktionslag.Aktivt kul absorberer lugten og forebygger dårlig lugt fra fodsved. Tacco Luxus er meget tynd og passer i enhver sko.

613-16 SORT
Leveres i pose

Tilføj
614 SOFT GEL
Tacco Soft Gel er en støddæmpende hælekile . Den skåner led og ryg og absorberer belastning i hælen, når man går og står. Kroppen kan slappe af og hælekilen forbygger træthedsfornemmelse i kroppen.
Tilføj
615-16 LUXUS LIGHT BLACK
Tacco Luxus Light er en forfodssål med en overflade af økologisk forædlet fårelæder og et blødt RelaxFlex-funktionslag. Aktivt kul absorberer lugten og forebygger dårlig lugt fra fodsved. Tacco Luxus Light er meget tynd og forbedrer skoens pasform.

Tilføj
616 SARA LIGHT
Tacco Sara light er en tåløs forfodssål med en overfl ade af økologisk forædlet fårelæder og et åndbart RelaxFlex-funktionslag . Aktivt kul absorberer lugten og forebygger dårlig lugt fra fodsved. Tacco Sara light er meget tynd og forbedrer skoens pasform.


Tilføj
617 FUSSFORM
Tacco Fussform er en komfortabel hælekile med RelaxFlex-funktion og en overfl ade af økologisk forædlet fårelæder . Kilen løfter fodens hæl og sørger for optimal højdeudligning i skoen. Kilens facon er specielt tilpasset fodens form og den er derfor behagelig at gå med. Tacco Fußform er selvklæbende.

Leveres i æske
Tilføj
621 EXCLUSIV
Tacco Exclusiv er en tåløs sål med en overflade af økologisk
forædlet fårelæder (1). Den integrerede pelotte (2)
understøtter svangen og forhindrer, at foden glider frem i skoen. Med behageligt polstrende RelaxFlex-funktion (3). Tacco Exclusiv er selvklæbende.

Leveres i pose
Tilføj
621-16 EXCLUSIV BLACK
Tacco Exclusiv er en tåløs sål med en overflade af økologisk sortfarvet læder (1). Den integrerede pelotte (2) understøtter svangen og forhindrer, at foden glider frem i skoen. Med behageligt polstrende RelaxFlex-funktion (3). Tacco Exclusiv er selvklæbende.

Leveres i æske
Tilføj
624 SENKFUSSKEIL COGNAC
Tacco Senkfusskeil er en svangkile med RelaxFlex-funktion og en overfl ade af økologisk forædlet fårelæder . Kilen understøtter svangen, især ved nedsunken forfod. Den forebygger overanstrengelse og træthed. Tacco Senkfusskeil er selvklæbende.

Leveres i æske
Tilføj
626 RELAX COGNAC
Tacco Relax er en hælekile med udtagelig svangdel, RelaxFlex-funktion og en overflade af økologisk forædlet fårelæder. Særligt anvendeligt ved hælespore og lignende irritationer. Hæleområdet aflastes punktuelt fra smertende tryk. Tacco Relax er selvklæbende.

Leveres i æske
Tilføj
627 TACCO GOLF COGNAC
Tacco Golf er et forfodsindlæg med en overflade af økologisk forædlet fårelæder. den integrerede pelotte understøtter svangen og forhindrer, at foden glider frem i skoen. Forebygger træthed samt irritation på grund af nedsunket forfod eller hulfod. Med behageligt polstrende RelaxFlex-funktion. Tacco Golf er selvklæbende.

Leveres i æske
Tilføj
630 SANI
Tacco Sani er en helsål med en åndbar RelaxFlex-pude og en stofoverflade. Aktivt kul med ekstra friskhed absorberer lugten, forebygger dårlig lugt fra fodsved og sørger for et behageligt og frisk miljø i skoen.
Tilføj
633 TACCO COMFORT NATUR
Tacco Comfort er et ErgoDyn-indlæg med RelaxFlex-funktion (2)og en overflade af forædlet fårelæder (1). det tynde ErgoDyn indlæg er meget flexibelt og behageligt at gå med. Den integrerede pelotte understøtter svangen og aflaster muskler, sener og ledbånd. Forebygger effektivt trætte fødder. Tacco Comfort er selvklæbende og passer i enhver sko.
Tilføj
634 LEVEL COGNAC
Tacco Level er en ensidig forhøjet hælekile med RelaxFlex-funktion og en overflade af økologisk forædlet fårelæder. Kilen løfter fodens hæl og korrigerer fejlstilling i foden. Den kan alt efter behov bruges for at forhøje den indre eller den ydre kant og sørger for optimal højdeudligning i skoen. Tacco Level er selvklæbende.

Leveres i æske
Tilføj
639 SUMMER
Tacco Summer er en barfods-helsål med en overflade af blødt bomuldsfrottè og en åndbar RelaxFlex-funktion. Aktivt kul og sølvioner i overfladen absorberer lugten, forebygger dårlig lugt fra fodsved og sørger for et hygiejnisk og frisk miljø i skoen. Tacco Summer kan vaskes i hånden og er særligt egnet til bare fødder i sommersko.
Tilføj
642 ALU STAR
Tacco Alu Star er en varmeabsorberende helsål med et Alu-Protector-kuldeskjold(3) og en overflade af ren ny uld (1). Det isolrende Thermokeeper-lag (2) beskytter yderligere mod kulde og meget lave temperaturer.
Tilføj
643 POLAR
Tacco Polar er en varmende helsål af ren ny lammeuld med et åndbart RelaxFlex-funktionslag. Tacco Polar sørger for
varme fødder ved meget lave temperaturer.
Tilføj
663 ALASKA
Tacco Alaska er en blød helsål af ægte lammeskind (1) med en skridsikker Texon-bagside (2). Sålen varmer fødderne i enhver sko og fylder ikke meget.
Tilføj
669 POLAR FLEECE
Tacco Polar-Fleece er en varmeregulerende helsål med en overfl ade af Thermo-ActiFleece (1) og en åndbar RelaxFlexfunktion (3). Aktivt kul (2) absorberer lugten og forebygger dårlig lugt fra fodsved. Tacco Polar-Fleece kan vaskes i hånden og holder skoen frisk i lang tid.
Tilføj
673 AIR CONDITION
Tacco Air-Condition er en helsål med en ProTec Meshløbeflade (1) og en åndbar RelaxFlex-funktion (3). Den specielle overflade øger luftcirkulationen og garanterer tørre fødder i mange timer. Aktivt kul (2) absorberer lugten, forebygger dårlig lugt fra fodsved og sørger for et hygiejnisk og friskt miljø i skoen.
Tilføj
675 TACCO DUR COGNAC
Tacco Dur er en tåløs sål med en overflade af økologiskforædlet fårelæder (1). Den integrede T-formede pelotte (2) understøtter svangen og forhindrer at foden glider frem i skoen. Med behageligt polstrendeRelaxFlex-funktion (3) ved fodballerne. Forebygger effektivt trætte fødder. Tacco Dur er selvklæbende.

Leveres i æske
Tilføj
676 NOVA
Tacco Nova er et ErgoDyn-indlæg (3) med RelaxFlex-funktion og en overflade af økologisk forædlet fårelæder (1). Det tynde ErgoDyn-indlæg er meget fl eksibelt og behageligt at gå med. Den yderligere pelotte (2) understøtter svangen og afl aster muskler, sener og ledbånd. Forebygger effektivt trætte fødder. Tacco Nova er selvklæbende og passer i enhver sko.
Tilføj
685 FARMER
Tacco Farmer er en robust helsål af slidstærk fi lt (1) med et åndbart RelaxFlex-funktionslag (2). Aktivtkul absorberer lugten, forebygger dårlig lugt fra fodsved og sørger for et hygiejnisk og friskt miljø i skoen.
Tilføj
689 JUMP
Tacco Jump er et ErgoDyn-sportsindlæg (4) med en ProTec Mesh-overflade (1). Det tynde ErgoDyn-sportsindlæg er meget fl eksibelt og behageligt at gå med. Den åndbare RelaxFlex-pude (2) og aktivt kul absorberer lugten, forebygger dårlig lugt fra fodsved og sørger for et hygiejnisk og friskt miljø i skoen. De integrerede ShokAbsorber-punkter (3) afl aster muskler, sener og ledbånd.
Forebygger effektivt trætte og overanstrengte fødder.
Tilføj
691 CHAMPION
Tacco Champion er et ultralet sportsindlæg (2) med en hudvenlig bomuldsfrotte-overflade (1). De specielle AntiShok-punkter (3) i fodballe- og hæleregionen absorberer stød og afl aster muskler, sener og ledbånd. Forebygger effektivt trætte og overanstrengte fødder.
Tilføj
692 BISON
Tacco Bison er en helsål af læderfibre (1). En åndbar perforation regulerer luftcirkulationen i skoen og sørger for et behageligt og friskt miljø i skoen. Sålen er behagelig at gå på hele året.

Tilføj
694 DELUXE COGNAC
Tacco Deluxe er et ErgoDyn-indlæg (5) med åndbar RelaxFlex-funktion (3) og en overfl ade af økologisk cognacfarvert fårelæder (1). ErgoDyn-indlægget er meget fl eksibelt og behageligt at gå med. En pelotte (2) understøtter svangen og ShokAbsorberpunkter (4) afl aster muskler, sener og ledbånd. Forebygger effektivt trætte fødder. Aktivt kul absorberer lugten og forebygger dårlig lugt fra fodsved.

Leveres i æske
Tilføj
694 DELUXE NATUR
Tacco Deluxe er et ErgoDyn-indlæg (5) med åndbar RelaxFlex-funktion (3) og en overfl ade af økologisk naturfarvet læder (1). ErgoDyn-indlægget er meget fl eksibelt og behageligt at gå med. En pelotte (2) understøtter svangen og ShokAbsorberpunkter (4) afl aster muskler, sener og ledbånd. Forebygger effektivt trætte fødder. Aktivt kul absorberer lugten og forebygger dårlig lugt fra fodsved.

Leveres i pose
Tilføj
694-16 DELUXE BLACK
Tacco Deluxe er et ErgoDyn-indlæg (5) med åndbar RelaxFlex-funktion (3) og en overfl ade af økologisk sortfarvet læder (1). ErgoDyn-indlægget er meget fl eksibelt og behageligt at gå med. En pelotte (2) understøtter svangen og ShokAbsorberpunkter (4) afl aster muskler, sener og ledbånd. Forebygger effektivt trætte fødder. Aktivt kul absorberer lugten og forebygger dårlig lugt fra fodsved.

Leveres i æske
Tilføj
695 GEL DELUXE COGNAC
Tacco Gel Deluxe er et ErgoDyn-indlæg (4) med åndbar RelaxFlex-pude (3) og en overflade af økologisk forædlet fårelæder (1). ErgoDyn-indlægget er meget
fleksibelt og behageligt at gå med. De integrerede ShokAbsorber-punkter (2) af blødt InvisiGel aflaster muskler, sener og ledbånd. Forebygger effektivt trætte fødder.

Leveres i æske
Tilføj
880 TACCO TRISOX PRØVESTRØMPER
Tacco Trisox er en nylon engangsstrømpe specielt beregnet til kunder der ønsker at prøve nye sko.

Leveres i æske med 144 stk.
Tilføj
Tilbage til indhold