Salgsbetingelser for salg via hjemmesiden ”www.stenslaederhandel.dk”

Nærværende salgsbetingelser gælder for salg af produkter via hjemmesiden ”stenslaederhandel.dk”. I forbindelse med afgivelse af din bestilling har du udtrykkeligt bekræftet, at salgsbetingelserne er blevet LÆST og er ACCEPTERET af dig.

Generelle oplysninger om os

Hjemmesiden” stenslaederhandel.dk” tilhører og opereres af

Stens Læderhandel

Roholmsvej 12 R
2620 Albertslund
Denmark

CVR. : 41188367

Ordrer
Din ordre bliver først bindende for stenslaederhandel.dk, når vi har accepteret og afsendt ordren og skriftligt bekræftet afsendelsen overfor dig. Automatiske bekræftelser på ordrens modtagelse er IKKE en accept. Din ordre bliver kun accepteret, såfremt produktet er tilgængeligt for levering.

Vær opmærksom på, at produktfarven gengivet på din skærm kan afvige i forhold til den reelle farve for produktet.

Priser

Alle priser er angivet eksklusiv moms og eksklusiv fragtomkostninger. Ved levering til lande udenfor EU er told og andre eventuelle lokale afgifter såsom moms IKKE inkluderet. Som køber er du forpligtet til at sørge for eventuel toldklarering og betaling af den lokale told og andre afgifter.

Stens Læderhandel tilstræber, at alle priser på www.stenslaederhandel.dk er korrekte men kan ikke garantere dette, før ordren er bekræftet og afsendt. Stens Læderhandel kan tid enhver til ændre priser uden forudgående aftale. Skulle prisen blive ændret efter din bestilling, vil du modtage en underretning fra os herom.

Levering

For tiden leverer vi til følgende lande:

Danmark og Sverige

Vi tilstræber at ekspedere din ordre hurtigst muligt og levere den indenfor 7 hverdage efter bestilling. Der tages dog forbehold for forsinkelser, som uforvarende måtte opstå hos transportfirmaer.

Til forsendelse af varer bruger vi normalt GLS Europe.  Alle varer sendes som pakker og som hel ordre. Vi del-leverer ikke ordrer. Afsendte ordrer kan spores på de respektive transportørers hjemmeside. Track-and-trace-nummer modtager du via e-mail, når pakken afsendes.

Betaling

Stens Læderhandel er godkendt hos Nets, der varetager alle net-betalinger i leveringslandene og vi modtager betaling fra følgende kort/services:

Visa/Dankort, Visa, MasterCard og Dankort samt på faktura, såfremt virksomheden og den brugte kontologin er godkendt til dette.

Du skal effektuere betaling for din ordre ved bestilling.  Ved modtagelse af din ordre reserverer vi beløbet på dit kort, og vi hæver ikke det reserverede beløb, før ordren er afsendt. Hvis udstederen af dit betalingskort nægter at tillade betaling til os, vil din ordre uden yderligere ansvar for Stens Læderhandel ikke blive accepteret.

Sikker betaling
Stens Læderhandel lægger stor vægt på at opretholde sikkerheden af de oplysninger, som du giver, og derfor bruger vi avancerede Internet Security Systems til at beskytte dine data. Desuden er www.stenslaederhandel.dk beskyttet af et SSL (Secure Socket Layer) certifikat, som sikrer at alle data, du sender igennem, herunder dit kredit -/ debetkortnummer, navn og adresse, krypteres og omdannes til kode, før det sikkert overføres via internettet.

Reklamation
Ved levering af forkerte eller beskadigede varer skal Stens Læderhandel straks informeres herom via e -mail til adressen info@stenslaederhandel.dk, og du skal reklamere overfor fragtselskabet/transportøren inden for 48 timer fra modtagelsen af varen. Har du fået tilsendt en forkert vare, eller er varen beskadiget, betaler vi naturligvis returfragten, og hvis det er muligt, sender vi en ny vare til dig. Er dette ikke muligt, får du pengene tilbage.

Fortrydelsesret til erhvervsdrivende
Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende, og reklamationsretten er begrænset til 1 år.

Returemballage, returfragt, gebyrer mv.
Gem den emballage, du modtager dine varer i, til du er sikker på, at du ønsker at beholde varerne. Stens Læderhandel refunderer ikke de omkostninger, du måtte have til returemballage, når du vælger at returnere en vare. Vi refunderer heller ikke returfragt og eventuelle gebyrer, du måtte have haft til bank, kreditkort eller betalingssystem, da du betalte ordren.

Reklamationsret

Du har som erhvervsdrivende 1 års reklamationsret. Har du tilpasset eller anvendt en vare på en måde, som skønnes som misbrug, bortfalder reklamationsretten. Såfremt du reklamerer 7-12 måneder efter varens modtagelse, skal du sandsynliggøre, at fejlen var til stede allerede på modtagelsestidspunktet.

Kontakt Stens Læderhandel, såfremt du mener, at det leverede produkt er mangelfuldt og undlad at sende produktet til os, inden vi har haft en dialog om dine indsigelser.

Foreligger der en mangel, kan du forvente at få produktet repareret, omleveret, få et prisafslag som kompensation eller få den fulde købesum refunderet, alt afhængigt af de konkrete omstændigheder og manglens karakter.

Force majeure
Stens Læderhandel har intet ansvar for eventuelle fejl eller skader på de leverede produkter, som du har bestilt, eller for enhver forsinkelse som måtte være forårsaget af en begivenhed eller forhold uden for Stens Læderhandels rimelige kontrol, herunder fejl, utilstrækkelig eller mangelfuld levering eller andet tilsvarende relevant forhold hos vore underleverandører eller andre samarbejdspartnere.

Personlige oplysninger 
Ingen personlige oplysninger, der registreres hos Stens Læderhandel, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Stens Læderhandel.

Immaterielle rettigheder

Alle immaterielle rettigheder til produkter samt immaterielle rettigheder inklusiv ophavsret til alle tekster, billeder, og lignende grafiske fremstillinger vist på portalen www.stenslaederhandel.dk tilhører Stens Læderhandel og må ikke gengives, fremstilles eller benyttes uden Stens Læderhandels skriftlige samtykke.

Værneting

Salg og køb gennemført via portalen ”www.stenslaederhandel.dk” er underlagt dansk ret, og eventuel retstvist mellem dig som køber og Stens Læderhandel skal afgøres ved retten i Hillerød, Danmark.

Klageadgang

Du har dog mulighed for at få behandlet en klage ved skriftlig henvendelse til  info@stenslaederhandel.dk

Desuden kan en klage over en vare eller tjenesteydelse indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus, hvortil der henvises (www.naevnenes hus.dk)

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage, herunder klager fra en køber med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives på http://ec.europa.eu/odr med kopi til info@stenslaederhandel.dk

Gyldighed

Nærværende salgsbetingelser for www.stenslaederhandel.dk er gældende fra 01-10-2020 indtil videre, erstatter tidligere versioner og kan til enhver tid ændres af Stens Læderhandel uden forudgående varsel.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til vores shop, produkter, eller en ordre, som du har afgivet, så kontakt os venligst via e-mail-formular eller på info@stenslaederhandel.dk

Hvis du vil returnere varer, se venligst afsnittene “Fortrydelsesfrist” og “Reklamationsret” længere oppe på siden.